Case study

Vernieuwend, modieus en klasse. Als dat de kenmerken van je kledingmerk zijn, wil je ook een website die die kenmerken feilloos reflecteert. Een website die de beste omgeving creëert voor een stijlvolle collectie en waarin eyecatchers het best tot hun recht komen. Voor zo’n unieke, karaktervolle website klopte het prestigieuze merk Goldbergh aan bij WebIQ. Een gouden combinatie, zo blijkt.

01Perfecte balans

Goldbergh is een Amsterdams kledingmerk dat zich toespitst op sportswear voor vrouwen. Oorspronkelijk alleen gefocust op wintersportkleding als skipakken en winterjassen, maar inmiddels ook met stijlvolle tops, leggings en sweaters doorgedrongen tot de top van de zomerse outerwear collecties. Clean and simple met een tikkeltje glamour. Kwalitatief hoogwaardige en vernieuwende items die wereldwijd bekendheid genieten.

Goldbergh is uniek, dus daar hoort eveneens een one-of-a-kind website bij. Met e-commerce omgeving waarin consumenten direct de nieuwe collectie kunnen shoppen. De kunst ligt er hier in om een perfect gebalanceerd samenspel te creëren tussen de functionaliteit en het gebruiksgemak dat een succesvolle webshop moet hebben en de karakteristieke huisstijl van het merk. Ons eigen ShopIQ platform biedt die mogelijkheid.

galerij
galerij
galerij
02The Goldbergh Standard

Het ontwerp en design van de nieuwe websites van Goldbergh worden inhouse gemaakt. Onze developers laten de website naadloos aansluiten op de stijl van het merk, zodat iedere vernieuwing van de website weer opnieuw de juiste snaar weet te raken bij de doelgroep. Opnieuw, clean and simple. Rechttoe, rechtaan. Maar wel met een glamoureuze touch.

Aan de achterkant van de e-commerce omgeving vindt men een technisch hoogstandje, waarbij er een koppeling is gemaakt met de externe fulfilment provider die de de orders afhandelt en het logistieke proces verzorgt. Volledig geautomatiseerd, dus zonder dat Goldbergh er nog omkijken naar heeft. Dat maakt de website met recht een website die voldoet aan, zoals ze het zelf noemen, ‘The Goldbergh Standard’.

quote

Door jarenlange samenwerking weten Goldbergh en WebIQ precies wat ze aan elkaar hebben. Ik ben van mening dat dit heeft geresulteerd in de mooiste webshop tot nu toe!

Projectmanager
Klant aan het woord

Wij vragen onze klanten om korte quote over onze samenwerking. Als je die hier nog niet ziet, dan komt deze binnenkort!

Art Director
Deel deze case