Case study

Vandaag de dag hebben we overal elektriciteit en energie nodig. Zelfs op de meest moeilijk begaanbare plekken. Om ook in de middle of nowhere en op bewegende of moeilijk bereikbare locaties een stroompunt te kunnen realiseren, levert Wattsun innovatieve batterijensystemen met groene stroom. Voor betere werkomstandigheden, maar vooral voor een beter milieu.

Wattsun is een innovatieve club jonge mensen met ambities en daar houden wij van. WebIQ is dan ook blij dat we voor Wattsun een webshop hebben mogen maken en dat we in de toekomst nog meer leuke dingen gaan doen.

 

01Stijlvol & gebruiksvriendelijk

De Wattsun battery packs zijn ontzettend innovatief en weten zich op tal van punten te onderscheiden van alternatieven voor mobiele stroomvoorziening. Vanwege de professionalisering van het bedrijf besloot Wattsun dan ook een geheel eigen website te laten bouwen waarin ook qua design het onderscheidende vermogen de boventoon voert. En daar hebben ze bij Wattsun hele eigen ideeën over.

Echter, niet alleen de uitstraling moet naadloos aansluiten bij het gevoel dat Wattsun wilt communiceren. Ook de gebruiksvriendelijkheid speelt een voorname rol. De website moet immers aansprekend en makkelijk te gebruiken zijn voor zowel particulieren als bedrijven uit allerlei sectoren als de bouw, evenementenorganisatie en mediaproductie. En die hebben allemaal weer andere behoeften en interesses.

galerij
galerij
galerij
02Nieuwe website

De specialisten van WebIQ ontwikkelden op basis van de wensen en ideeën van Wattsun een stijlvolle website met een strak en modern design, dat ook meteen voor een stukje herkenbaarheid zorgt. Uiteraard met ons eigen SiteIQ als Content Management Systeem, waardoor ze zelf hun website up-to-date kunnen houden met het laatste nieuws en inspirerende cases.

Daarbij voegden we ook diverse functionaliteiten toe, waaronder een unieke module waarin potentiële klanten in één oogopslag kunnen ontdekken hoeveel Wattsun battery packs ze nodig hebben om hun project te voorzien van voldoende stroom. Bovendien worden meteen de kostenbesparingen ermee in kaart gebracht. Kortom, een volledig functionerende website met een strak design waarmee Wattsun zich wederom weet te onderscheiden van de concurrentie.

Bekijk nu de website en laat je inspireren door de mogelijkheden bij WebIQ!

quote

De uitdaging met Wattsun was om ervoor te zorgen dat de website een strakke look and feel zou krijgen, maar er moest ook rekening gehouden worden met de zakelijke klant. Met het huidige design en de nieuwe technieken is dit zeker gelukt! Wij vinden het erg tof om voor Wattsun te mogen werken!

Accountmanger
Klant aan het woord

“Tijdens onze zoektocht naar een geschikte professionele partner voor de bouw van onze nieuwe website, zijn we bij WebIQ terecht gekomen. Als bedrijf streven wij naar hoge kwaliteit en duurzame relaties. WebIQ heeft de website ontwikkeld aan de hand van verschillende ontwerpfases en heeft hierbij onze wensen vertaald in een prachtig resultaat!”

Eigenaar
Deel deze case