Case study

Voor een nieuwe tool was Deltec op zoek naar een partner om samen een applicatie te ontwikkelen. Deze applicatie zorgt ervoor dat sportvelden op de juiste manier getest kunnen worden om te kijken of de sportvelden veilig genoeg zijn om op te sporten. 

01Gespecialiseerd in meetapparatuur

Deltec Equipment is een bedrijf dat zich specialiseert in het maken van apparatuur waarmee de kwaliteit van velden gemeten kan worden. De resultaten van deze metingen worden gebruikt om bijvoorbeeld vast te stellen of een ondergrond veilig is om op te sporten, of dat een veld goed genoeg is om een voetbalwedstrijd op te spelen. Het is dus daarbij belangrijk dat de meetresultaten altijd precies kloppen, want een kleine afwijking zou al een groot verschil kunnen maken.

galerij
galerij
galerij
02Een applicatie op maat

WebIQ heeft voor Deltec een applicatie ontwikkelt die gebruikt kan worden om de meetapparatuur mee te bedienen via een draadloze verbinding, hiermee kan de gebruiker dan bijvoorbeeld een meting starten.
Deze meetresultaten worden vervolgens naar de cloud gestuurd zodat deze informatie altijd beschikbaar blijft. 

De onderliggende techniek voor dit project is SiteIQ. SiteIQ fungeert in deze als een cloud waarin alle metingen en rapportages worden opgeslagen. Daarnaast is SiteIQ ook de infrastructuur die ervoor zorgt dat de applicatie bij alle eindgebruikers op hun mobiele apparaat terecht komt. Voor de applicatie zelf is gebruik gemaakt van React. Een Javascriptbibliotheek om gebruikersinterfaces mee te bouwen.

quote
Technical Director
Klant aan het woord
Eigenaar
Deel deze case