Case study

Walt is een koffiebar in Arnhem. Een plek om samen te komen. Om te ontbijten, te om lunchen of om even gauw een kopje koffie to go te scoren. Om ook online gevonden te worden wilde Walt eens geen koffie, maar een nieuwe website. Een uitnodigende plek op het internet waarin Walt laat zien wat ‘ie doet en waarvoor mensen bij hem terecht kunnen. Daar wisten we bij WebIQ wel raad mee.

01Sfeer & beleving

De website van een koffiebar moet verleiden en uitdagen. De mensen als het ware uitnodigen. Het is daarbij heel belangrijk dat er de juiste sfeer en beleving gecommuniceerd wordt. Of je nu relaxt de dag op wil starten, bij moet komen van een hectische ochtend of een zakenlunch wilt plannen … iedere situatie vraagt om een rustige omgeving. Een fijne plek waar je een goed gesprek kunt hebben én waar je je ook in je eentje prima kunt vermaken.

Daarbij moet de website ook duidelijk communiceren wat Walt je allemaal aan kan bieden als je een bezoek brengt aan zijn koffiebar. Met andere woorden: de menukaart. En natuurlijk de adresgegevens. Mensen moeten in één oogopslag kunnen zien waar ze moeten zijn voor een goede kop koffie met stevig ontbijt, frisse lunch of een lekker taartje.

galerij
galerij
galerij
02Het resultaat

De specialisten van WebIQ ontwikkelden voor Walt een strak en modern design met meer dan genoeg ruimte voor sfeerbeelden. Een grote hoeveelheid whitespace geeft het geheel een rustige indruk. Het biedt bovendien de mogelijkheid om met een paar kleurrijke elementen heel effectief het accent te leggen op het speelse karakter van de koffiebar en op de taartjes, croissants en cappuccino's van de menukaart. De beste manier om mensen te verleiden.

De website is gebouwd met ons eigen SiteIQ platform. Hoewel eigenaar Walter Jurrius best bedreven is met computers, is hij vooral barista met een ruime ervaring in de horeca en geen webdesigner. Na een korte uitleg is Walt zelf in staat geweest om de website te voorzien van pakkende content en binnen een dag kon de website ‘live’. Zo snel kan het gaan.

Bekijk hier de website en laat je inspireren door de mogelijkheden bij WebIQ!

quote

Walter is geen onbekende van ons en het was dan ook geen gek idee dat hij bij ons kwam voor de realistatie van zijn nieuwe website. Wij zijn erg trots op het strakke design en de fotografie van Walter zorgt voor net dat beetje extra's!

Accountmanager
Klant aan het woord

Wij vragen onze klanten om een korte quote over onze samenwerking. Als je die hier nog niet ziet, dan komt deze binnenkort!

Eigenaar
Deel deze case