Case study

Bijna niets is trendgevoeliger dan de modewereld. Het succes van een webwinkel vol designerkleding valt of staat dan ook grotendeels met het uiterlijk. Het ontwerp moet niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook stijlvol en modern. Het liefst met een hint van exclusiviteit. Daarom besteedt Esther van soul-sister.com de realisatie van haar webshop uit bij WebIQ.

 

01Uitdaging & oplossing

De kledingmarkt is verzadigd. Webshops schieten als paddestoelen uit de grond. Om succesvol te zijn moet men zich onderscheiden met een website met eigenzinnig en herkenbaar design. Functioneel en esthetisch aangenaam. Daarvoor moeten er vooruitstrevende en vernieuwende concepten ontwikkeld worden. Iedere keer opnieuw.

Ester zit zelf vol unieke ideeën en heeft een visie die we bij WebIQ vakkundig kunnen vertalen naar een website die haar exclusieve collectie recht aan doet, een eigen stempel drukt en gebruikers inspireert en stimuleert. Goede, heldere communicatie is daarvoor key en vormt dan ook de rode draad in een samenwerking als deze.

galerij
galerij
galerij
02Implementatie en resultaat

Inmiddels zijn we samen met Ester aanbeland bij alweer de 3e volledig vernieuwde webshop en weten we iedere keer weer met het eigen content management systeem (ShopIQ) een custom webshop met eigen warehousing te creëren. Daarbij ontwikkelden we eveneens een outlet waar bezoekers alleen toegang tot hebben wanneer zij ingeschreven zijn op de nieuwsbrief en waarmee de exclusiviteit extra wordt benadrukt.

Stijlvol en artistiek aan de voorkant, efficiënt aan de achterkant waarbij het Arnhemse soul-sister.com ondersteund wordt met het voorraadbeheer en webwinkel fulfilment. Makkelijk te onderhouden en waarin nieuwe content gemakkelijk toe te voegen is en direct in het juiste, smaakvolle jasje gegoten wordt. In zowel Engels als Nederlands. Een inspirerende website waar we trots op kunnen zijn.

quote

Esther is al bij ons vanaf het eerste uur. Samen met Esthers gevoel voor stijl hebben we al meerdere mooie webshops voor haar mogen bouwen en daar zijn we heel trots op.

Co-Founder
Klant aan het woord

Wij vragen onze klanten om korte quote over onze samenwerking. Als je die hier nog niet ziet, dan komt deze binnenkort!

Eigenaresse Soul-sister
Deel deze case