Case study

Dutch Designers Outlet is de grootste lingerie outlet van Nederland. Het voorziet ook heren nieuw ondergoed, maar voorziet vooral dames van zeer scherp geprijsde ondermode van de bekendste merken. Dutch Designer Outlet is één van de eerste klanten die wij hebben mogen verwelkomen. Wij zijn trots dat wij hebben mogen bijdragen aan het succes van dit altijd gezellige familiebedrijf.

01Snel de perfecte maat vinden

Dutch Designers Outlet heeft een bijzonder groot assortiment op voorraad. Ruim 10.000 items van bekende merken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en met een breed scala maatcombinaties. Niet gek, want zeker bij ondermode is het immers belangrijk dat men de juiste maat draagt voor een comfortabel gevoel. Om bezoekers snel hun ideale product te kunnen laten vinden moet er dus een handig filter- of zoeksysteem geïmplementeerd worden.

Daarbij moeten de items van Dutch Designers Outlet natuurlijk ook de nodige aandacht krijgen om bekend te worden bij het grote publiek. Daar kan een stukje marketing bij helpen. De webshop moet daarom ook diverse functionaliteiten krijgen waarmee eventuele kopers overgehaald kunnen worden én functies die het bestellingsproces makkelijker en sneller laten verlopen. Zo kan de webshop nieuwe klanten binnenhalen en bestaande klanten behouden.

galerij
galerij
galerij
02Koppelingen & modules

Voor Dutch Designers Outlet ontwikkelde WebIQ een webshop met de nodige koppelingen en modules. Door ons eigen ShopIQ systeem te koppelen aan Mailchimp (software voor het versturen van nieuwsbrieven) en het ontwikkelen van promotiemodules waarmee zelf acties gemaakt kunnen worden (bijvoorbeeld 2 halen, 1 betalen) stellen we Dutch Designers Outlet in staat hun marketing naar een hoger niveau te tillen.

De koppeling met verzender DPD zorgt daarbij voor een feilloos en geautomatiseerd bestelproces. Daarnaast doen we op basis van data en inzichten van een externe marketingpartij af en toe nog wat aanpassingen aan het design, zodat we bezoekers nóg beter door de webshop kunnen laten navigeren. Voor de optimale gebruikservaring.

Kortom, een klant van het eerste uur waar we nog lang mee hopen samen te werken. Laat je inspireren door de website en ontdek de mogelijkheden van WebIQ!

quote

Het is een genot om mee samen te werken! DDO is zeer betrokken en innovatief en weet ons telkens weer te prikkelen met nieuwe features die wij voor ze realiseren. Wij halen erg veel plezier uit deze fijne samenwerking!

Accountmanager
Klant aan het woord

Wij vragen onze klanten om korte quote over onze samenwerking. Als je die hier nog niet ziet, dan komt deze binnenkort!

Eigenaar
Deel deze case