Over WebIQ


Partner in online ambities.

Met onze kennis en ervaring hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van e-commerce en content management systemen. We ontwikkelen voor onze klanten de meest passende en vooruitstrevende oplossingen voor hun website of shop. Zo houden we ons ook bezig met responsive design voor mobiele apparaten en ontwikkeling van shops en sites op Facebook. Samen met ons team van experts, kunnen we je verder helpen in al je online ambities. 

Geschiedenis

Hoe wij aan ons WebIQ zijn gekomen? In 2006 begonnen we met Medialoods onze eerste onderneming: een verzameling webshops waar we onder andere DJ-apparatuur en camera's verkochten. In de praktijk bleek dat plakband plakken en pakketten verzenden niet bepaald ons sterkste punt was. Zo ontstond het idee om onze expertise in te zetten om een Content Management Systeem te ontwikkelen dat het runnen van een webshop zo eenvoudig mogelijk maakt. Op basis van onze eigen ervaringen wisten we inmiddels haarfijn waar een goed CMS aan moet voldoen. In 2008 gingen we aan de slag voor onze eerste opdrachtgever Dutch Designer Outlet en hebben we veel succesvolle projecten afgerond. Wil je hier meer over weten? Dan vertellen we je ons verhaal graag persoonlijk onder het genot van een bakje koffie.

TeamIQ

Met een jong en enthousiast team werken we met veel plezier samen om jouw online ambities waar te maken. Onze insteek is vooruitstrevend te zijn en passende oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten.

Kasper Kwant

Sales & Projectmanagement

Jorik Schouten

Lead Developer

Iain Davenport

UX Expert & Adviseur

Martijn Combee

Junior Developer

Hugo Zonderland

Backend Developer

Rick van de Schepop

Support & Projectmanagement

Rens Vleeming

Junior Developer

Neem contact opPeter Combee

iOS Developer