Koppelingen

Al onze koppelingen worden ingericht op het SiteIQ / ShopIQ platform. Hierdoor zijn koppelingen eenvoudig te configureren en te beheren. Daarnaast bieden we standaard een dashboard met de actuele status van de koppelingen. Staat uw gewenste koppeling er niet bij? Informeer naar de mogelijkheden!

Een kleine greep uit een van onze vele koppelingen

Exact Online logo

Als bedrijf wil je zo min mogelijk dubbel werk hoeven doen. Daarom maakt WebIQ koppelingen op maat met het online boekhoudpakket van Exact Online.

Lees meer
Pay. logo

PAY. is een betrouwbare, slimme en gedreven Payment Service Provider. WebIQ kan via PAY. alle gewenste betaalmethoden toevoegen en al je pinbetalingen op ShopIQ POS via PAY. laten verlopen!

Lees meer
DPD logo

Door onze koppeling met DPD genereer je automatisch labels voor je bestellingen. Daarmee zijn je orders in no-time klaar voor verzending.

Lees meer
Mailchimp (e-commerce) logo

Alle nieuwsbrief inschrijvingen direct in Mailchimp, dat doet onze Mailchimp koppeling. Voeg daar het e-commerce deel aan toe en je hebt volledige orderdata tot je beschikking.

Lees meer
PostNL logo

Door de simpele en goed werkende koppeling met PostNL genereer je in no-time een verzendlabel. Hierdoor kun je je pakketten snel en automatisch verzendklaar maken.

Lees meer
Google Shopping logo

Voor Google Shopping bieden wij een automatische XML feed aan die alle productinformatie zo gestructureerd heeft dat deze schikt is voor Google Shopping, in meerdere talen!

Lees meer
Maatwerk koppeling logo

Maatwerk is onze kracht. Wij sluiten graag je ERP, WMS of andere software aan op ons platform. Hierbij streven wij naar maximale automatisering.

Lees meer
MultiSafePay logo

Met onze MultiSafePay koppeling zijn al je gewenste online betaalmethoden naadloos geintegreerd in je webshop en zelf te beheren.

Lees meer
Amazon logo

Producten verkopen op Amazon? Wij stellen je productdata via onze middlewarepartner beschikbaar bij dit verkoopplatform.

Lees meer
Mollie logo

Mollie maakt het mogelijk voor klanten om eenvoudig te betalen met verschillende betaalmethodes zoals iDEAL, Paypal, Bancontact en Creditcard.

Lees meer
Rabobank OmniKassa logo

Met Rabobank OmniKassa heb je online en offline betaling in één overzicht in een handig dashboard.

Lees meer
Instagram logo

Wil je ook je instagram posts delen op je webshop of je producten verkopen via Instagram? Geen probleem! Wij kunnen de Instagram feed direct in je webshop integreren.

Lees meer
Navision logo

Door Microsoft Navision te integreren in de systemen van WebIQ worden o.a. orders en voorraadbeheer real-time verwerkt in je administratie.

Lees meer
V&D logo

Via onze middlewarepartner stellen wij de productdata beschikbaar om je producten te verkopen via V&D.

Lees meer
Zalando logo

Ook je producten via Zalando aanbieden? Dit is mogelijk! Onze middlewarepartij stelt alle productdata samen om ook via dit platform je producten aan te kunnen bieden.

Lees meer
UPS logo

Essentieel voor een succesvolle webshop is de verzending. Die moet snel en betrouwbaar zijn wil je zorgen voor een fijne ervaring voor je klanten. 

Lees meer
DHL logo

Door de koppeling met DHL Parcel verstuurt u kleine pakketjes tot grote pallets. Door heel Europa kunt u rekenen op dezelfde en betrouwbare bezorging. DHL maakt het je zo makkelijk mogelijk en...

Lees meer

Onze klanten

Benieuwd met wie wij samenwerken? Hierbij een kleine greep uit ons klantenportfolio. Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Wil jij hier tussen staan?