Stage lopen bij WebIQ

Meeloopstage of afstudeerstage in software-/webdevelopment

WebIQ is een webdevelopment partij in het centrum van Arnhem met 12 werknemers in verschillende disciplines. Wij ontwikkelen ons eigen platform met CMS en bijbehorende concepten voor de retail zoals o.a. een POS kassa, tools for rapportage en eigenlijk het digitaliseren van de retail in het algemeen. Dit doen wij ook onder de namen VertilinQ en Future Store Arnhem.


Per februari 2023 zijn wij op zoek naar één of meerdere stagiaires. Dit kan een meeloopstage zijn waarbij je betrokken wordt in één van onze interne projecten of een afstudeerstage waarbij je bijvoorbeeld een nieuw of bestaand retailconcept kunt (door)ontwikkelen.
Wij werken niet met bestaande platformen zoals Wordpress en Magento, maar hebben ons eigen systeem waarvan zo goed als alle kennis ook in-house is. Dit betekent dat je op verschillende lagen ingezet zou kunnen worden, backend en frontend. Van PHP tot REST API's, van React Native ontwikkeling tot testen, vele disciplines zijn bij ons aan de orde.


Lijkt het je wat om in een compact team van gezellige jonge medewerkers te werken, neem dan gerust even contact met ons op via [email protected] of gebruik het contactformulier op de website.