Case study

Sneaky Shoes is een sneakerstore gevestigd in hartje Arnhem. Met de nieuwste collecties en limited editions voorzien ze je graag van de hipste schoenen van merken als Nike, Adidas en Karhu. Omdat die exclusieve sneakers ook online worden verkocht is er een webshop nodig met een realtime koppeling naar de voorraad van de winkel. Een ideale klus voor WebIQ!

01Een webshop voor leken

Bij een exclusieve sneakerstore hoort een webshop met exclusieve uitstraling. Een clean design, stijlvol en met gebruiksvriendelijke navigatiestructuur. Geen poespas, maar wel met een bijzonder gevoel van uniciteit. Een webshop die doet waar-ie voor gemaakt is: schoenen verkopen. Bovendien moeten de nieuwste collecties en limited editions snel kunnen worden toegevoegd om de concurrentie voor te zijn.

Daarbij komt dat Jeff en Talitha, eigenaren van Sneaky Shoes, naar eigen zeggen ook nog leken op het gebied van webshops zijn. De shop moet daarom makkelijk te beheren zijn, waarbij er op eenvoudige wijze aanpassingen gedaan kunnen worden en waarin de voorraad altijd actueel is om goed te kunnen voldoen aan de vraag wanneer er nieuwe modellen gelanceerd worden.

galerij
galerij
galerij
02De oplossing

Na een uitgebreide demo gingen Jeff en Talitha overstag: het ShopIQ CMS in combinatie met ons POS-systeem bood hen de totaaloplossing die ze zochten. Onze webdesigners ontwikkelden een stijlvolle en compleet functionerende webshop die voor online bezoekers makkelijk te gebruiken is en voor de eigenaren makkelijk te beheren. Zonder dat daar technische kennis voor benodigd is.

Daarbij koppelden we bij WebIQ de voorraad aan ons unieke POS-systeem (Point of Sale). Een systeem dat fungeert als mobiele kassa en waarbij de voorraad continu bijgewerkt wordt met realtime informatie. Online en offline sales worden er direct in verwerkt, waardoor Sneaky Shoes de meest up-to-date informatie via een iPad bij de hand heeft: geen voorraadverschillen meer waardoor ze klanten teleur moeten stellen.

quote

Wij zijn erg blij om Sneaky Shoes als klant te hebben! Sneaky Shoes is het perefecte voorbeeld om te laten zien dat je met weinig kennis van techniek ook een webshop kunt runnen.

Accountmanager
Klant aan het woord

Dit is onze 3e webshop en ook de laatste want zien geen reden dit nog te veranderen, feedback altijd on point, en er wordt regelmatig gevraagd of er nog wensen zijn. Top team en hele fijne service.

Eigenaar
Deel deze case