Inmiddels werkt het team van WebIQ alweer een tijdje vanuit huis. Thuiswerken vraagt veel flexibiliteit én creativiteit van veel ondernemers. Het is mooi om te zien hoe iedereen zijn rol hierin pakt en vindt. Gelukkig zorgen de huidige technieken ervoor dat we makkelijk met elkaar op afstand kunnen communiceren. Wij werkten al met Asana, Toggl en Slack. Voor de online calls hebben we hier Zoom aan toegevoegd. Op deze manier staan we altijd met elkaar in verbinding en kunnen we de lijntjes kort houden om onze klanten zo snel mogelijk te blijven bedienen.

Om ons heen zien wij ontzettend veel gebeuren, maar helaas ook niet gebeuren. Als ondernemer ontkom je er niet aan om juist nu een website of webshop te hebben. Ondernemers moeten juist nu snel en creatief handelen om hun onderneming draaiende te houden. Dit vraagt van ons ook een snelle en flexibele houding. Laat dit nou net onze sterke kant zijn! Wij vinden het supertof om met ondernemers mee te denken en te zien hoe snel we iets moois neer kunnen zetten om de onderneming draaiende te houden!

Een webshop staat al binnen een aantal dagen en een website kan al slechts in enkele minuten gerealiseerd worden! Dit kan namelijk met Pagewize. Nieuwsgierig? Probeer het nu 14 dagen gratis!

Heb jij vragen, hulp of snel een website nodig? Stuur een berichtje of bel en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

[email protected] | 06-25038643

Auteur
Accountmanager
Laatste blogs
We houden je graag op de hoogte!
Bekijk alle blogs