Sneakerparadijs in de Walstraat!

Sneaky Shoes, al ruim 10 jaar een begrip in Arnhem en inmiddels alweer een tijdje klant bij ons! Wij vinden het dus tijd worden om eens iets meer over Sneaky Shoes en onze samenwerking te vertellen.

Sneaky Shoes bevindt zich aan de Walstraat 59 in een voormalig dubbel woonhuis uit de negentiende eeuw. In 2015 heb ik de zaak uitgebreid met nummer 58", vertelt Ter Buurkes." Sneaky Shoes opgericht in 2009 richt zich voornamelijk op Limited editions sneakers. Daarnaast verkopen ze ook nog het een en ander aan kleding.

 

 

In november 2018 was onze eerste ontmoeting met Sneaky Shoes. Door een opeenhoping van struggles die ze ondervonden met de oude webshop en kassa was de maat vol! Via via zijn ze bijn ons terecht gekomen en hebben we gekeken naar de mogelijkheden. Ze ondervonden vooral problemen met voorraadverschillen, de webshop en kassa werkten niet realtime en klanten kregen geen bestelbevestiging. Door goede verhalen over ons en een uitgebreide demo over ons systeem waren ze gelijk enthousiast.

We vroegen aan Jeff wat hij nu zo prettig vond aan ons ShopIQ (CMS) i.c.m. onze POS (kassa)„Ik vind het 1 op 1 contact erg fijn en is duizend maal beter nu voor als ik vragen heb. Zelfs voor mij is het erg simpel om met het ShopIQ systeem en met de kassa te werken :). Het systeem is vele malen dynamischer en de gebruiksvriendelijkheid is echt top.''

Ons POS (Point of Sale, kassa) is de verbinding tussen online en offline sales. Het POS systeem is perfect voor webshops die ook over een een fysieke winkel of showroom beschikken; je voorraad en al je verkopen kun je makkelijk vanuit één systeem beheren. Zowel die uit de winkel als die van je webshop. Hierdoor voorkom je voorraadverschillen en hoef je nooit nee te verkopen. Producten zoeken, voorraad checken en betalen … allemaal gewoon vanaf je iPad. Dit past natuurlijk perfect bij een winkel als Sneaky Shoes.

Wij zijn erg blij om Sneaky Shoes als klant te hebben en we weten zeker dat ze ondanks de enorme aanwas van diverse sneaker stores in de Arnhemse binnenstad het onderscheid kunnen maken met ‘de gunfactor’ van klanten!

Onlangs stond er nog een leuk artikel in De Gelderlander over Sneaky Shoes!

https://www.gelderlander.nl/arnhem/sneaky-shoes-in-arnhem-houdt-stand-tussen-ketens-dankzij-gunfactor-en-limited-editions~afc43ae2/

Auteur
Accountmanager
Laatste blogs
We houden je graag op de hoogte!
Bekijk alle blogs