WebIQ helpt herdenking tot leven komen

September 2019 staat in het teken van de 75 jarige herdenking van Operatie Market Garden en de Slag om Arnhem. Om deze historie zichtbaar en beleefbaar te maken voor inwoners en bezoekers van Arnhem, worden op en vanuit een aantal prominente gebouwen in de Arnhemse binnenstad speciale videoprojecties getoond. De locaties zijn het NS Station, Rozet, Oude Postkantoor, ’t Taphuys (Jansplein), Building 026 (Koningstraat), Provinciehuis en de Musispassage.

WebIQ heeft hierin voorzien van de montages en techniek door hun platform beschikbaar te stellen in samenwerking met content-creator ID projection en Platform Binnenstad Arnhem.

Videomapping of projectionmapping is een moderne techniek waarbij er bewegend beeld op een oppervlakte of object wordt geprojecteerd, waardoor er een optische illusie tussen 2D en 3D ontstaat. De techniek is ontstaan in de entertainmentindustrie, maar wordt ook vaak voor reclame gebruikt. De projecties kunnen van buitenaf op een gebouw worden geprojecteerd, of van binnen uit door openingen (b.v. ramen) naar buiten toe.

Auteur
Accountmanager
Laatste blogs
We houden je graag op de hoogte!
Bekijk alle blogs