WebIQ Nieuws

Nieuwe website No Panic online

Nieuwe website No Panic online

Reclamebureau No Panic heeft vandaag haar nieuwe responsive website gelanceerd, volledig tot stand gebracht op SiteIQ, het CMS platform van WebIQ. No Panic is de eerste klant die haar website helemaal zonder tussenkomst van WebIQ heeft gerealiseerd. Alleen de hosting en support komt voor onze rekening.

Nadat we No Panic hadden voorzien van een API-key voor onze XML-RPC-koppeling, konden ze zonder onze tussenkomst aan de slag met het publiceren van de site. Binnen ons CMS hebben ze zelf het design geïmplementeerd. No Panic bepaalde helemaal zelf hoe de site eruit ziet en welke modules ingezet worden. No Panic maakt gebruik van de "thin client", welke wij beschikbaar stellen aan onze partners. Hier staan de belangrijkste dingen al automatisch goed ingesteld. Hierdoor wordt het een stuk eenvoudiger om op een nieuw platform te werken.

Na de succesvolle implementatie van hun eigen site, is No Panic van plan om meer websites op ons platform te draaien. Een mooie ontwikkeling, waarvan we hopen dat meer partners gebruik zullen maken. Wil je meer weten of de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Je krijgt dan vrijblijvende toegang tot de "thin client", zodat je zelf kunt zien welke uitgebreide mogelijkheden ons platform allemaal biedt.

macbook