01Geautomatiseerde boekhouding

Exact op maat

Met onze koppeling met Exact Online streven wij er naar om je boekhouding zoveel mogelijk te automatiseren. Het is ons doel om je zo min mogelijk zaken op meer dan twee plaatsen bij te hoeven houden. Dit betekent bijvoorbeeld dat bestellingen zowel B2C als B2B geautomatiseerd op de door jou gekozen manier in Exact geschoten worden. Het is met een uitgebreidere koppeling zelfs mogelijk om je productbestand synchroon te houden tussen ons systeem en dat van Exact.

Wij leveren expliciet geen gestandardiseerde Exact koppeling, maar passen ons systeem aan op jouw boekhouding in plaats van andersom.

quote

Wanneer een klant gebruik maakt van Exact Online stuur ik vaak aan op het inrichten van een koppeling. De investering in deze automatisering levert de klant meer tijd op om op hun business te richten.

Projectmanager
Featured study
Oud-klant-jene

Teak meubilair en sfeermakers. Voor binnen en buiten, maar vooral voor zowel B2C als B2B. Bij de teak groothandel (J&E) en het woonwarenhuis (Troedoor) kun je terecht voor je complete interieur. Daar hoort dan ook een webshop bij waarin het uitgebreide assortiment beschikbaar is voor zowel particulieren als zakelijke klanten. WebIQ bouwde beide webshops.

Bekijk case