Logict gaat samenwerken met WebIQ

WebIQ en Logict hebben hun krachten gebundeld. Logict wil haar activiteiten uitbreiden en de dienstverlening optimaliseren. Daarvoor is Logict op zoek gegaan naar een geschikt bedrijf om mee samen te werken. Hierbij is de keuze gevallen op WebIQ. Deze samenwerking betekent voor zowel WebIQ als Logict een mooie nieuwe stap in de richting van verdere professionalisering van alle denkbare online activiteiten. Hieronder lees je wat deze samenwerking inhoudt en wat deze toekomstplannen concreet gaan betekenen.

WebIQ
De kennis en ervaring van WebIQ en Logict sluiten perfect aan bij de wensen van de klanten. Daarnaast hebben zowel WebIQ als Logict graag persoonlijk contact en staat kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel. Voor beide partijen betekent deze samenwerking een mooie nieuwe stap in de richting van verdere professionalisering van de dienstverlening.

Wat verandert er voor jou?
Eigenlijk verandert er met deze samenwerking voor de klanten van Logict niets. Hoewel meer op de achtergrond blijft Logict nauw betrokken bij hun klanten. Zo zorgen we gezamenlijk voor een soepele overgang. Het kan dus wel zo zijn dat je nu contact hebt met een andere accountmanager, maar verder blijft alles hetzelfde. Denk daarbij aan de bestaande contracten, gemaakte afspraken, kosten en voorwaarden voor hosting en het uurtarief.

Contact
We hebben zin in deze nieuwe samenwerking. Met een groter team kunnen we onze klanten immers nog beter van dienst zijn. Mocht je nog vragen hebben of benieuwd zijn naar de ontwikkelingen of het nieuwe team? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Mocht er behoefte aan zijn, dan komen we graag langs om onze toekomstplannen toe te lichten.