HorecaIQ

Op het gebied van Content Management hebben we al vele projecten opgeleverd. Hieronder lees je wat we voor een aantal van onze klanten hebben gedaan.

Restaurant Benjamin

Met veel plezier maakten we een vernieuwde site voor ons lievelingsrestaurant in Arnhem: restaurant Benjamin. We hebben ervoor gekozen om een responsive en overzichtelijke one pager te maken. Zo kan Restaurant Benjamin met prachtig beeldmateriaal (onder andere van topfotograaf Patrick Kreling) de sfeer van het restaurant goed uitdragen. Benjamin maakt naast de standaard functionaliteiten gebruik van de menukaart module. De creatieve bijdrage van WebIQ is niet alleen terug te zien op de site, maar ook in de naam van het nieuwste dessert op de menukaart: Ice Ice Benjamin!


Stadsvilla Sonsbeek

Op basis van de door Samdexy ontwikkelde huisstijl maakte onze partner Mick Koopman een fris ontwerp voor de site van Stadsvilla Sonsbeek. In het ontwerp komt ook het chique karakter van Stadsvilla Sonsbeek naar voren. De geschiedenis van deze voor Arnhem iconische plek speelde een belangrijke rol in de totstandkoming van het webdesign. Bezoekers kunnen op de site kaarten voor events bestellen, reserveren én direct betalen.


Lieve Sophie

Het knusse restaurant Lieve Sophie zorgt voor (h)eerlijke gerechten die worden bereid met verse ingrediënten die allemaal worden ingekocht bij leveranciers uit Wijchen en omgeving. Lieve Sophie maakt gebruik van WebIQ’s menukaartmodule. Via het speciale content management systeem voor de horeca, kan de menukaart snel op de website worden getoond. Iedere maand een andere kaart met andere gerechten? Ook dan kan de menukaart van Lieve Sophie op de website in een paar tellen worden aangepast.


Rose's Lounge

Rose’s Lounge Dinner Dance is een bijzondere lounge tempel in Nederland. In de warme wintermaanden is het hier stijlvol vertoeven bij de open haard en in de zomer kun je plaatsnemen op het terras dat al drie jaar op rij verkozen is tot mooiste terras van Nederland. We hebben een website ontwikkeld die de bijzondere sfeer van de locatie uitademt. 


Cantina

Aan Mexicaans restaurant café Cantina hebben we tegen een scherpe prijs een volledig responsive website geleverd. Zowel op een desktop als op een tablet of smartphone geeft de site precies de juiste beleving weer. Functies zoals het bekijken van de menukaart of reserveren zijn uiteraard gemakkelijk te bedienen op mobiele devices. Handig als je in de stad loopt en alleen je mobieltje bij je hebt. Samen met onze partner SearchIQ hebben we gewerkt aan het vergroten van de vooral de lokale vindbaarheid, bijvoorbeeld het inrichten van Google +.


SoPhi Lounge

Voor SoPhi Lounge maakten we een sfeervolle site die aansluit bij het bonte interieur van het restaurant op de Rijnkade in Arnhem. De site is responsive gemaakt zodat je ook vanaf mobiele devices makkelijk het menu kunt opzoeken of kunt reserveren.


Bonvoyage Cruise

Voor een cruise van onze Noorse klant Bonvoyage Cruise bouwden we een aparte website. Bezoekers kunnen op de site op verschillende soorten tickets voor de cruise reserveren. Ook vinden ze een uitgebreide presentatie van de artiesten en een overzicht van de seminars die tijdens de cruise plaatsvinden.


Buddha Bar Amsterdam

Voor Buddha Bar Amsterdam maakte we een website waarin we veel aandacht hebben besteed aan de sfeer en uitstraling van de Buddha Bar. In de (volledig responsive) site hebben we een externe reserveermodule en een uitgebreide gallery geïntegreerd. Hiermee kan Buddha Bar op een mooie en overzichtelijke manier foto’s van bijvoorbeeld feesten te laten zien. Ook is er een muziekpagina waar alle resident DJ’s en hun muziek worden gepresenteerd. Hier vinden bezoekers ook een overzicht van de CD’s van de Buddha Bar.


Villa Velperweg

Restaurant Villa Velperweg in Arnhem serveert culinaire specialiteiten uit de Franse keuken. WebIQ heeft met de vernieuwde website dezelfde authentieke atmosfeer van het restaurant in de website gestopt. Doordat het CMS eenvoudig te bedienen is, kan Villa Velperweg gemakkelijk de website up-to-date houden en de culinaire gerechten communiceren.


HOP Oosterbeek

Grand Café HOP is dé ontmoetingsplaats in Oosterbeek waar je onbezorgd kunt lunchen, borrelen of zelfs dineren. Voor horecazaak HOP is het een must dat gasten een menukaart kunnen bekijken en online kunnen reserveren. WebIQ begreep deze wens en heeft samen met partner Maasfactor (design) een speciale responsive horecawebsite ontworpen. Met dit Content Management Systeem kan moeiteloos de menukaart worden aangepast en kunnen gasten via het reserveringsysteem een plekje in het restaurant reserveren.