TravelIQ

Op het gebied van Content Management hebben we al vele projecten opgeleverd. Hieronder lees je wat we voor een aantal van onze klanten hebben gedaan.

Waterresort Bodelaeke

Bij vakantiepark Waterresort Bodelaeke in Giethoorn kun je op maat een recreatiewoningen laten bouwen, een kavel kopen of een boothuis of bestaand huis. Daarnaast bemiddelt dit bedrijf in de verhuur van deze recreatiewoningen. Aan ons de uitdaging om voor zowel potentiële kopers als huurders een aantrekkelijke site te bouwen. Samen met parkautomatiseerder AICN - partner van het waterresort - hebben we een integratie gemaakt met het huidige systeem waar Bodelaeke mee werkt. Het resultaat is een zeer overzichtelijke en bruikbare website die daarnaast volledig responsive is.


Azienda Italia

Al 15 jaar is Azienda Italia specialist in sfeervolle agriturismo en verhuur van vakantiewoningen in verschillende regio’s in Italië. Van Toscane, Marche en Umbrië tot Lazio en Piemonte. WebIQ richtte het back-end van de site volledig in naar de specifieke wensen van Azienda Italia.


Agricamp Picobello

Op minicamping Agricamp Picobello wordt Kamperen met een hoofdletter geschreven. Want hier kunnen vakantiegangers niet alleen genieten van de rust en ruimte, maar kunnen zij ook nog eens gaan klimmen en fietsen in een prachtige omgeving van het mooie Italië. WebIQ heeft voor Agricamp Picobello een informatieve website gemaakt die zij in een fluitje van een cent kunnen beheren en aanpassen.