AppIQ

Met een responsive design is je site ook op een tablet of mobiele telefoon goed te bekijken. Steeds meer klanten kiezen dan ook voor een mobiele website. Hieronder lees je wat we voor een aantal van deze klanten hebben ontwikkeld. 

Uit in Amstelveen

Voor de gemeente Amstelveen ontwikkelden we een iPhone applicatie én een website die beiden vanuit hetzelfde CMS gevuld worden. De app ‘Uit in Amstelveen’ en de site hebben dezelfde uitstraling gekregen. Ook hebben we het ontwerp zo ontwikkeld dat medewerkers op basis van content in het CMS met één simpele druk op de knop een pdf kunnen genereren met de actuele evenementen in Amstelveen. Deze pdf wordt gebruikt voor bijvoorbeeld de Uitkrant en is direct klaar voor de pers. Door deze automatisering hebben we de werkzaamheden voor medewerkers van de gemeente Amstelveen flink kunnen terugbrengen.


Waddenvereniging

Voor de Waddenzeevereniging hebben we een CMS opgezet waaruit we met moderne koppelingen de content aanleveren voor de in-house ontwikkelde Android applicatie. Met diezelfde koppeling leveren we ook informatie voor gedeeltes van de bestaande website en de nieuwe iPhone applicatie. Met deze educatieve applicatie kunnen bezoekers van het Waddengebied bijvoorbeeld informatie opzoeken over de lokale flora en fauna.