SiteIQ

Op het gebied van Content Management hebben we al vele projecten opgeleverd. Hieronder lees je wat we voor een aantal van onze klanten hebben gedaan.

RVG Communicatie

We hebben op basis van het huidige huisstijl en design van onze partner RVG Communicatie een geüpdatete versie van de website met CMS opgeleverd. Dankzij dit CMS kan RVG Communicatie gemakkelijk content beschikbaar stellen aan journalisten. Alles wat een blad nodig heeft om een artikel te schrijven over een product is zichtbaar op de site. Journalisten downloaden gemakkelijk een zip-bestand met artikelen, persberichten, gerelateerde cases en foto’s met complete bijbehorende perskit.


Godly Bride

Godly Bride is een samenwerking van zeven vrouwelijke Arnhemse ondernemers. Hun expertise is gebundeld in all-in wedding concept, waarmee ze een fantastische bruiloft kunnen organiseren en verzorgen. Samen met partner Mick Ontwerpt hebben we een sfeervolle site neergezet, waarin alle expertises in een eenduidige stijl worden gepresenteerd. Denk aan planning, haarverzorging, make-up, fotografie, patisserie en entertainment. De site is responsive gebouwd, zodat het ontwerp zich aanpast aan het formaat van bijvoorbeeld een smartphone of iPad.


Goedkope helikoptervluchten

Dankzij goedkope helikoptervluchten is een helikoptervlucht een stuk toegankelijker geworden. We ontwikkelden de site, waarvoor Mick Ontwerpt het levendige design maakte. Op de site kunnen bezoekers heel gemakkelijk de gewenste helikoptervlucht selecteren en direct reserveren. 


Kasper Kwant Dutch dj

Op de site van Kasper Kwant kan deze Nederlandse dj gemakkelijk agenda’s met boekingen delen. Dankzij een integratie met SoundCloud zijn de de live-sets en platen van Kasper Kwant via de site vindbaar en te beluisteren. Via een formulier kan ook heel eenvoudig een boekingsverzoek worden gedaan.


Amsterdam Music Society

In samenwerking met een gerenommeerde Scandinavische designer is het design van de site voor platenlabel Amsterdam Music Society ontwikkeld. In het design is vorm gegeven aan de Hollandse VOC mentaliteit. Amsterdam Music Society bestaat uit vijf productiebedrijven. Deze zijn vanuit één omgeving gemakkelijk te beheren.


L'extremiste

De site van deze tattooshop is zo ingericht dat de verschillende tattoo-artiesten hun werk goed naar voren kunnen brengen. Er wordt daarom bijvoorbeeld veel met gallery’s gewerkt. Ook het gastenboek heeft op de site een belangrijke rol in de communicatie met de klanten.


Mise en Place

Dit horeca uitzendbureau is in veel verschillende landen operationeel en daarom is de site ook in meerdere talen beschikbaar. Per case kan het bureau beeldmateriaal laten zien op de site. Ook is er een koppeling gemaakt met een vacaturebank zodat je op de site gemakkelijk naar vacatures kunt zoeken.


VHP advocaten

Van 't Hullenaar & Partners Advocaten is hét advocatenkantoor in Arnhem als het om strafzaken gaat. Voor het advocatenkantoor heeft WebIQ een content management systeem gemaakt, zodat de juristen makkelijk hun website up-to-date kunnen houden, snel alle rechtsgebieden kunnen beheren en nieuwsitems kunnen plaatsen. Naast dat het CMS soepel te bedienen is, is deze website ook nog eens responsive en wordt daardoor goed weergegeven op mobiele apparaten.


WEEDit

WEEDit spot spraying and precision spraying bestrijdt onkruid veilig en effectief. maar het is meer dan alleen een onkruidspuit. WEEDit zijn missie is om met agrarische technologie de voedselproductie over de hele wereld te verbeteren met het oog op het milieu. Het verhaal van WEEDit had een website nodig en WebIQ heeft daar voor gezorgd. Naast de informatieve website heeft WebIQ een realtime teller aan de site toegevoegd. Zo kunnen de bezoekers zien hoe veel uitstoot van giftige chemicaliën door WEEDit zijn bespaard en kan de bezoeker berekenen hoe veel hij/ zij kan besparen met WEEDit.


Pensioenenontzorg

De naam zegt het al, Pensioenenontzorg ontzorgt de MKB’er al zijn pensioenvraagstukken. Een pensioen is erg belangrijk, maar soms ook wat ingewikkeld. WebIQ heeft samen met partner Samdexy een website samengesteld die zo makkelijk te beheren is, dat de mensen van Pensioenenontzorg in een fluitje van een cent nieuwe content kunnen plaatsen, aanpassen en beheren.


My Sweet Party

Deze site van deze party organizers, is duidelijk anders dan anders. Het design is helemaal ingericht volgens de wensen van de klant en wijkt daarmee opvallend af van het gebruikelijke. Je vindt hier geen standaard uitklapbare menu’s, maar bijvoorbeeld post-its en to-do lijstjes: helemaal passend binnen de activiteiten en uitstraling van deze organisatie. De functionaliteiten in het CMS werken echter nog precies hetzelfde. Ook integreerden we voor deze klant een gallery module in dezelfde huisstijl.


Product promotion

Voor een Zwitsers PR bureau maakten we een kleine overzichtelijke business-to-business site voor product promotie. Op de site kan het bureau portfolio’s van producten presenteren aan hun klanten op de Zwitserse markt.


Club de Villa

Club de Villa staat garant voor bijzondere uitjes. De high-class dames van deze club bezorgen de heren een samenzijn om niet snel te vergeten. WebIQ heeft, naast het bouwen van de website, er ook voor gezorgd dat de SEO optimaal is. In de competitieve branche waar de club zich in bevindt, is het erg belangrijk dat zij hoog in de zoekresultaten van Google verschijnen. Ook is de website zo gebouwd, dat zij responsive is. Hierdoor worden de dames van De Villa ook juist weergegeven op mobile devices.


Ragazze kwartet

Ga je naar de site van het Ragazze kwartet, dan kom je eerst op een uitgebreide en gebrande landingpage. Hiervoor hebben we een uitgebreid splash screen gemaakt. Deze landingpage met promovideo is voor het kwartet ideaal om nieuwe albums onder de aandacht te brengen. Pas als je op ‘enter site’ klikt, kom je op de site. Deze vorm van custom design is in alle verschijningsvormen mogelijk.


Funke

PR bureau Funke zorgt voor een vonk tussen merken en consumenten. Naast de vlammende website heeft WebIQ op een los subdomain een pressroom ingericht. Hier kunnen de mensen van Funke verschilllende press releases delen. Daarnaast kunnen pers en andere geïnteresseerden inloggen op de website om brochures en pdf’s downloaden.


ROC A12 Zicht op techniek

‘Zicht op Techniek’ maakten we voor ROC A12 in samenwerking met reclamebureau Samdexi. Op deze site kunnen studenten zelf hun ervaringen over de opleiding delen. Daarnaast is er een uitgebreide gallery om beelden die studenten hebben gemaakt te presenteren, bijvoorbeeld van hun projecten.


BABO Coffee

BABO zou je misschien kunnen kennen van het gezellige café in het centrum van Arnhem. Maar BABO is meer dan dat, het café serveert en verkoopt (aan horeca en particulieren) ook haar eigen koffiebonen, genaamd BABO Coffee. Voor het speciale koffiemerk heeft WebIQ een informatieve website ingericht. De barista’s kunnen door het eenvoudige content management systeem makkelijk teksten aanpassen en foto’s, van bijvoorbeeld koffieworkshops, toevoegen.


L'extremiste Beauty

L’extremiste Beauty is de beauty afdeling van collega bedrijf L’extremiste Tattooshop. Hier kun je terecht voor allerhande beautyproducten en bijvoorbeeld voor definitief ontharen en permanente make-up. We richtten voor L'extremiste Beauty de website en de online shop in.


No Panic

Reclamebureau No Panic maakt met een team van enthousiaste vakmensen al meer dan 20 jaar praktisch alles wat met communicatie te maken heeft. Voor webdesign maakt No Panic nu ook gebruik van het e-commerce systeem en CMS van WebIQ. Het bureau zet deze systemen nu white labelled in voor hun klanten en partners. Als pilot zijn we begonnen met de eigen responsive site van No Panic zelf. Deze heeft No Panic zonder tussenkomst van WebIQ gerealiseerd op ons platform. Inmiddels heeft No Panic ook de site voor hun klant Kamphuis & Berghuizen met ons CMS opgeleverd. Heb je ook interesse om ons systeem white labelled weg te zetten bij klanten, neem dan contact op met Kasper Kwant. 


Corel Fashion

Corel weet al jaren met haar broekencollecties het lichaam van de vrouw het beste tot haar recht te laten komen. WebIQ heeft voor het broekenmerk een echte merkbelevingswebsite neergezet. Via het content management systeem kan op een eenvoudige wijze een lookbook en presskit worden toegevoegd en de uitgebreide storelocator worden aangepast.


Inspiratie Tekst & Training

Voor Tekst-en trainingsbureau Inspiratie maakte WebIQ een zakelijke en overzichtelijke site. Mick van ‘Mick Ontwerpt’ maakte dit zakelijke maar toch speelse ontwerp. Quotes van klanten spelen een belangrijke rol in het ontwerp. De site is zo ingericht dat quotes via de carrouselfunctie in het CMS steeds wisselen op de pagina’s. Ook kunnen toekomstige deelnemers zich op de site gemakkelijk inschrijven voor verschillende cursussen.


NED

Het kledingmerk NED heeft niet alleen een fijne prijs- kwaliteitsverhouding, maar haar collecties zijn ook nog eens stijlvol en comfortabel. Voor retailers als NED, die geregeld een nieuwe collectie lanceren, is het prettig als zij makkelijk de collectie op de website kunnen aanpassen en presenteren. WebIQ heeft er voor gezorgd dat het aanpassen en toevoegen zo gepiept is in het content management systeem. Komt het merk met iets nieuws of is de collectie in een nieuwe winkel te koop? Ook dan kunnen de retailers van NED dit zo plaatsen in een vorm van een blog en de verkooppunten aanpassen. Zo bevat deze website een gehele merkbelevenis.


Christelijk College Zeist

Voor het Christelijk College Zeist maakten we een website voor het aanmelden van de open dag. Op deze volledig responsive site is ook een praktisch formulier geplaatst waar bezoekers hun gegevens kunnen achterlaten.


Troubamour

Het ontwerp voor deze site is in samenwerking met onze illustratie-expert Mirjam Laater tot stand gekomen. Mirjam is afgestudeerd aan ArtEZ en kreeg voor haar ontwerp artistiek gezien carte blanche. Ze gebruikte dan ook veel moderne technieken om door de site te scrollen en navigeren. Dat de site ontwikkeld is met SiteIQ heeft daarbij geen enkele belemmering gevormd.


Philip de Rooij

Voor kunstenaar Philip de Rooij maakten we een multilanguage website. De kunstenaar kan op deze site beelden van zijn werk presenteren. Daarnaast biedt de site de mogelijkheid om op een eenvoudig manier werk te koop aan te bieden. De site is optimaal responsive ontworpen. Ook is het ontwerp zo opgezet dat Philip de Rooij elk werk afzonderlijk kan vermarkten. De beelden van zijn kunst staan namelijk op losse pagina’s die weer gemakkelijk gedeeld kunnen worden op Facebook of Twitter.


Studio Wezenberg

Architectenbureau Studio Wezenberg uit Leuvenheim heeft al vele gerenommeerde ontwerpen en renovaties van woningen en bedrijfspanden op haar naam staan. Voor het ontwerp van de site maakten de ontwerpers van WebIQ gebruik van de parallax scroll techniek. Niet alleen geeft dit een bijzonder effect voor de bezoeker van de site, maar ook geeft dit de architect de vrijheid om de look-and-feel van de site eenvoudig te verversen. Dit kan door eenvoudigweg de images op de achtergrond te vervangen.


BHS Corrugated

BHS Corrugated is dé partij voor nieuw en tweedehands golfkarton equipment. Op basis van de ontwerpen van de klant, bouwden we voor deze wereld marktleider in Doesburg deze overzichtelijke website. Met ons systeem SiteIQ kan de klant de content op de site gemakkelijk onderhouden. Uiteraard is ook deze site responsive en daarmee goed benaderbaar vanaf mobiele devices.


Haen

Haen is al ruim vier decennia de productleverancier van moderne kleding voor de zorgsector. WebIQ heeft voor het bedrijfskledingmerk een content management systeem gemaakt waar de identiteit van het merk op de juiste manier naar voren komt en de (nieuwe) collecties op een mooie wijze gepresenteerd worden. Om ook de internationale markt te veroveren is Haen sinds 2014 is Haen onderdeel van Uniform Brands Europe. Mocht de websitebezoeker interesse hebben in de kleding van Haen, dan wordt hij/zij geleid naar de website van het moederbedrijf.


Vergaderlocatiearnhem.nu

Een inspirerende of warme locatie nodig voor een vergadering, presentatie, borrel of workshop? Via vergaderlocatiearnhem.nu kun je een ideale locatie huren in het centrum van Arnhem. Via het e-commerce systeem heeft WebIQ er voor gezorgd dat het online reserveringsformulier heel gemakkelijk is in te vullen en snel een vergaderlocatie in hartje Arnhem geboekt kan worden.


Storm Events

Storm events waait niet met alle winden mee, maar luistert goed naar de wensen van hun klanten en zet zo unieke zakelijke, feestelijke en sportieve evenementen neer. Voor Storm events richtten we een site in waarmee de evenementen met ondersteuning van beeld gepresenteerd kunnen worden. Als Storm event incheckt op locatie, bijvoorbeeld op Twitter, is dit direct op de site zichtbaar. Zo kan Storm events gemakkelijk vanaf locatie de informatie op de website up-to-date houden.


Tandartspraktijk Kwant

Ook tandartsenpraktijk Kwant wilde vanwege wijzigingen in de regelgeving informatie over de praktijk en tarieven online beschikbaar maken. Dit hebben we met deze site mogelijk gemaakt voor de praktijk. Daarnaast kun je via de site gemakkelijk contact opnemen.


Bakker Van Der Meijden

Bakkerij van der Meijden geniet in Arnhem en omstreken grote bekendheid vanwege het legendarische Grofje: een broodje met rozijnen dat volgens goed bewaard familierecept per tien wordt gebakken. De site is multi-site gemaakt. Dit betekent dat zowel de (responsive) site van de bakkerij als die van het Grofje vanuit één back-end draaien. Zo is de bakkerij ook op de zoekterm ‘Grofje’ goed vindbaar. Met de nieuwsmodule kan de bakkerij zelf gemakkelijk nieuwsberichten plaatsen op de site


The Cross

De Belgische organisatie The Cross organiseert cross country outdoor trainingen en wedstrijden, zoals triatlons, mountainbike en -hardloopwedstrijden. We ontwikkelden voor The Cross een website waar bezoekers in meerdere talen op een eenvoudige manier trainingen kunnen boeken of zich voor wedstrijden kunnen inschrijven.


Free Your Mind

Het Arnhemse muziekfestival Free Your Mind gaat na meer dan 10 jaar een nieuwe koers varen en klopte voor de rebranding aan bij Concepts026. WebIQ was in deze samenwerking van vormgevers, internetmarketing- en communicatiespecialisten verantwoordelijk voor de technische realisatie van online campagnes. 


SIR hotel

Na de oprichting van het Sir Albert Hotel aan de Albert Cuypstraat in Amsterdam in 2010, werd ook het idee geboren voor een kleine internationale set van luxe boutique hotels onder de naam SIR. Inmiddels is er een SIR hotel in Berlijn, München en Tel Aviv. Het design van de hotels is volledig in de sfeer van een Sir met een fictieve naam, zoals het Sir F.K. Savigny hotel in Berlijn. In samenwerking met reclamebureau Kessels Kramers maakten we ook de websites voor de Sir hotels in de stijl van dit unieke concept.


Housing

TNT Real Estate biedt haar huizenaanbod niet alleen op hun corporate website aan, maar ook op 20 verschillende Housing websites zoals Housing Almere en Housing Den Haag. Met name voor SEO doeleinden is gekozen om één gezicht per locatie in Nederland te maken. We hebben de content van deze sites gekoppeld, zodat de lokale vindbaarheid van Housing via Google beter wordt.


GreenStep

In opdracht van Unica & Dura Vermeer ontwikkelden we de website voor GreenStep. Hier presenteren zij op een overzichtelijke manier duurzame bouwprojecten. De site heeft uitgebreide mogelijkheden om te bloggen en nieuwsberichten te delen. GreenStep zorgt voor duurzame renovatie van kantoor- en bedrijfsgebouwen. Een bestaand, verouderd gebouw geschikt maken voor een zittende of nieuwe huurder om weer te voldoen aan de hedendaagse eisen.


Ilja Visser

De succesvolle high fashion designer Ilja Visser ontwerpt mooie minimalistische kleding, gericht op de kosmopolitische vrouw. Inmiddels worden haar ontwerpen gedragen door grootheden als Lady Gaga en Alicia Keys. Om de bijzondere ontwerpen van Ilja Visser optimaal te presenteren op haar site, hebben we gewerkt met verschillende soorten galleries. Ook maakten we geheel in stijl een inspirerend e-book met veel (bewegend) beeld (www.ilja.nl/ebook). De site van Ilja is responsive én wisselt de kleurstelling van zwart en wit om als je de site ‘s nachts bekijkt.


Do surf Kessels Kramer

De site ‘do surf’ kwam tot stand in samenwerking met Kessels Kramer publishing: een partij die dingen op het gebied van communicatie net even wat anders wil presenteren. Het idee achter het concept ‘do’ is dat je eerst iets moet ‘doen’ met een product. Op de site presenteren ontwerpers verschillende producten zoals een groot t-shirt met presentaties van hoe je met dit product kan gebruiken: van picknickkleed tot prachtige hoofddoek. Ook hebben we mogelijk gemaakt dat bezoekers zelf achtergrondafbeeldingen voor de site kunnen downloaden. Op het moment dat er 21.000 achtergronden gedownload zijn, dan gaat de website off-line en wordt er een behang van ontworpen: een nieuw do-product.


ASR pensioenen

Dankzij ons custom CMS konden we voor ASR Pensioenen snel schakelen. Op het moment dat Fortis en ASR zich splitsten, wisten we binnen 24 uur een volledige website voor ASR-pensioenen online te zetten.