Integraties & Koppelingen

Een moderne website of webshop staat tegenwoordig niet langer op zichzelf, maar is de spin in 't web van een groot aantal integraties met externe systemen. Denk hierbij aan koppelingen met PSPs (Payment Service Providers), accounting software als Exact Online en ERP software zoals bijvoorbeeld Navision en Pebblestone Fashion. WebIQ biedt een groot aantal van deze koppelingen kant-en-klaar aan in SiteIQ en ShopIQ. Staat de software waarmee je wilt koppelen er niet tussen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Amazon integratie

Amazon integratie

Het heeft bijna geen uitleg nodig, want Amazon is een van de grootste webwinkels ter wereld. WebIQ heeft met Amazon een koppeling weten te leggen. Met deze connectie kun je producten die je verkoopt via jouw eigen webshop, ook verkopen via Amazon.



Microsoft Navision integratie

Microsoft Navision integratie

Navision is een ERP- en boekhoudpakket van Microsoft dat door meer dan 100.000 bedrijven over de hele wereld gebruikt wordt voor het beheren van de boekhouding, financiën, toeleveringsketen en bedrijfsvoering.



Google Apps integratie

Google Apps integratie

WebIQ is geautoriseerd Google Apps Reseller. Via WebIQ is het mogelijk om diverse Google diensten te gebruiken vanuit het WebIQ backend.



Bol.com integratie

Bol.com integratie

Bol.com verkoopt online ruim 10 miljoen artikelen op het gebied van boeken, elektronica, lifestyle en entertainment. Daarnaast kunnen andere zakelijke verkopers en tweedehandshandelaren hun producten verkopen via de webwinkel. Door de connecties tussen Bol.com en WebIQ kun je jouw producten niet alleen verkopen via jouw webwinkel, maar ook via Bol.com. 



Reeleezee integratie

Reeleezee integratie

Reeleezee begrijpt dat je als ondernemer niet meteen een boekhouder bent. Daarom hebben zij een boekhoudprogramma gemaakt waarmee jij eenvoudig je administratie bij kunt houden.



Fashion Partner integratie

Fashion Partner integratie

Met de koppeling tussen WebIQ en Fashion Partner heb je altijd rechtstreeks inzicht in de off- en online voorraad van jouw webshop.



Google shopping integratie

Google shopping integratie

Wanneer iemand in Google op zoek is naar een product die jij ook in jouw webshop verkoopt, kan deze als advertentie boven in Google en Google.nl/shopping verschijnen (affiliatie marketing). WebIQ heeft de koppeling met Google zo ingericht, dat de producten vanuit jouw online shop makkelijk te pushen zijn naar Google.



Exact online integratie

Exact online integratie

Omdat WebIQ het belangrijk vindt dat een webshop handig, makkelijk en overzichtelijk te gebruiken is, is er een koppeling gerealiseerd met het boekhoudsysteem van Exact Online. Door deze samenwerking kunnen de gegevens vanuit jouw eigen WebIQ-webshop gekoppeld worden aan jouw eigen boekhouding.



UPS integratie

UPS integratie

Van een simpele boodschappersservice is UPS uitgegroeid tot de grootste koeriersdienst ter wereld. Door de connectie de WebIQ heeft weten te leggen met UPS, kun je eenvoudig orders versturen en retouraanmeldingen ontvangen en verwerken vanuit jouw eigen online shop.



DPD integratie

DPD integratie

DPD is een express- en pakketdienst die in heel Europa ongeveer 3 miljoen pakketten per dag vervoert. Door de koppeling die WebIQ heeft met DPD kun je rechtstreeks vanuit jouw eigen webshop pakketten versturen met adressen, pakketstickers en een track & trace-nummer.



Ingenico ePayments Service integratie

Ingenico ePayments Service integratie

Ingenico ePayments is een betalingsservice die transacties beveiligt en beheert om online fraude te voorkomen. Door de koppeling die WebIQ heeft weten te maken met Ingenico ePayments, kan er via jouw webshop veilig en gemakkelijk online en mobiel betaald worden. 



IDEAL integratie

IDEAL integratie

Eenvoudig en veilig betalen via jouw eigen bank maakt het online shoppen nog leuker. De betaalmethode iDeal, die is ontwikkeld door verschillende Nederlandse banken als ABN AMRO, ING, Rabobank en SNS Bank, maakt het online kopen van producten en diensten veel makkelijker. 



Fashioncheque integratie

Fashioncheque integratie

Inmiddels is Fashioncheque de grootste modecadeaukaart van Nederland. De cheque is niet alleen in te wisselen bij fysieke winkels, maar ook bij verschillende webshops. Via een koppeling die WebIQ heeft weten te leggen met Fashioncheque, is het ook mogelijk dat jouw klanten de cadeaukaart in kunnen wisselen in jouw webshop.



Instagram integratie

Instagram integratie

Vergeet Facebook, want meer dan 2 miljoen mensen (voornamelijk jongeren) gaan het platform Instagram steeds intensiever gebruiken. Ook ondernemers zien deze verschuiving en plaatsen steeds meer foto’s op het sociale medium.



Twinfield integratie

Twinfield integratie

Wil je geen gedoe met jouw boekhouding? Twinfield biedt een boekhoudprogramma aan zonder gehannes en gepiel. Om het allemaal nog simpeler te maken kan WebIQ het Twinfield-programma integreren met jouw online shop.



Microsoft Dynamics integratie

Microsoft Dynamics integratie

WebIQ heeft een koppeling weten te leggen met het CRM- en ERP- en AX-systeem van Microsoft Dynamics. Door de software en de koppeling met jouw WebIQ-webshop zijn bijvoorbeeld alle verkooporders, offertes, facturen, artikelen, klanten en een verkoopdagboek in één interface te zien.



Shopify integratie

Shopify integratie

Shopify is een professioneel e-commerce platform die beschikt over een geïntegreerd en mobiel kassasysteem (Point Of Sale). Met deze applicatie kun je via een tablet in de winkel producten uit de online shop selecteren, bestellen en afrekenen.



MultiSafepay integratie

MultiSafepay integratie

MultiSafepay, partner in payment service, maakt het mogelijk dat we veel internationale betalingsmogelijkheden op sites van onze klanten kunnen inrichten.



Sisow integratie

Sisow integratie

We werken vooral met Sisow samen voor kleinere klanten. Sisow rekent geen instapkosten en de maandelijkse kosten zijn laag. Zo kunnen we in samenwerking met deze payment service provider de betalingsmodules ook voor kleinere klanten interessant maken.