WebIQ Nieuws

Nieuw bij WebIQ: Hugo Zonderland

WebIQ groeit door. Hugo gaat als back-end developer aan de slag met het inrichten van het nieuwe support-systeem en Hack Language. Lees meer over deze ontwikkelingen.

Hugo Zonderland
Een half jaar geleden kwam Hugo binnen als stagiaire bij WebIQ. Inmiddels heeft hij zijn opleiding Information Engineering succesvol bij ons afgerond. En het beviel van beide kanten zo goed bij WebIQ, dat hij inmiddels een welkome uitbreiding op het team is.

Wat gaat Hugo doen?
Voor zijn afstudeerproject bij WebIQ ontwierp Hugo een gebruiksvriendelijk support-systeem. Als backend developer ontwikkelt hij dit systeem nu tot volwaardig software pakket. Deze nieuwe software zorgt voor een verbetering van de communicatie met de klant. Ook maakt het ook intern de workflow voor WebIQ efficiënter.

Hack Languages
Daarnaast houdt Hugo zich bezig met de implementatie van het door Facebook ontwikkelde Hack Language. Deze opvolger van PHP is interessant voor WebIQ, omdat de software er vele malen sneller van wordt. Voor de klant betekent dit bijvoorbeeld een nog snellere website.

Klaar voor de toekomst
Met nieuwe versies van het WebIQ backend maakt Hugo momenteel de software klaar voor de toekomst. Hetzelfde geldt voor zijn support-systeem en de ontwikkeling van CartBlank. Met het aantrekken van Hugo zet WebIQ dus een flinke stap de toekomst in.