Nieuw bij WebIQ: Fook van der Linde

WebIQ groeit door. Inmiddels hebben zowel Fook van der Linde als Hugo Zonderland een full-time dienstverband. Fook gaat zich vooral richten op sales en accountmanagement. Lees meer over deze ontwikkelingen.

Fook van der Linde
Na een opleiding automatiseringselektronica is Fook begonnen als AV-technicus bij de Reehorst in Ede. In acht jaar heeft hij zich ontwikkeld van technicus naar afdelingscoördinator techniek en technisch accountmanager. Zijn ervaring als verantwoordelijke voor de sales en het persoonlijke contact dat hij had met klanten maken hem uiterst geschikt voor zijn nieuwe functie bij WebIQ.

Wat gaat Fook doen?
Als accountmanager bij WebIQ gaat Fook voornamelijk aan de slag met de fusie tussen WebIQ en Logict. Deze overgang brengt veel nieuwe klanten met zich mee. Fook zal in eerste instantie bezig zijn om deze klanten van dienst te zijn. Door iedere klant persoonlijk te benaderen en te begeleiden gaat Fook zich voornamelijk bezighouden met de optimalisering van de dienstverlening van WebIQ.

Sales èn projectmanagement
In de toekomst zal Fook naast sales ook actief zijn als projectmanager. Een goede begeleiding van onze klanten blijft voor WebIQ heel belangrijk. Om de groei bij te kunnen houden en de veelheid aan projecten de aandacht te kunnen blijven geven die we graag willen, is ook Fook een waardevolle toevoeging aan het WebIQ-team.