SearchIQ Zoekmachine marketing

SearchIQ

Laat je jouw website ontwikkelen door WebIQ, dan wordt er tijdens de ontwikkeling al rekening gehouden met zoekmachine optimalisatie. Zo scoort je website direct al redelijk in de zoekmachines. Wil je meer dan redelijk scoren? Dan starten we samen met onze zoekmachine specialisten van SearchIQ een apart traject met je op om ervoor te zorgen dat je site op de juiste zoekwoorden goed vindbaar wordt. Dit kan door middel van van SEO (Search Engine Optimization), linkbuilding of betaalde advertentiecampagnes.

SEO
Om te zorgen voor optimalisatie van je vindbaarheid, brengen we eerst relevante zoektermen in kaart. Vervolgens worden deze zoektermen binnen de technische structuur van de site verwerkt. Daarnaast geven we advies over de juiste verwerking van deze termen in de teksten op je site. Ook kunnen we een concurrentieanalyse maken om te kijken wat nodig is om concurrenten die hoger scoren te verslaan.

Linkbuilding
Het aantal linkverwijzingen vanaf andere websites naar de eigen website is een belangrijke factor in het realiseren van een goede vindbaarheid. Een website waar veel naar wordt verwezen door andere relevante sites zal door Google worden gezien als belangrijk. We beginnen een linkanalyse van de huidige links. Daarnaast geven we advies hoe je meer relevante verwijzingen naar je site kunt krijgen.

Adverteren
Om je vindbaarheid nog meer te vergroten, kun je ervoor kiezen om te adverteren in Google Adwords of Yahoo! Search Marketing (Altavista, Ilse, Yahoo!, MSN, Vinden.nl en meer). Dit zorgt direct voor veel relevante bezoekers op je website. Je kunt een maximaal bedrag per advertentieklik instellen en een maximaal dagbudget. Zo weet je vooraf precies hoeveel je gaat uitgeven aan zoekmachine marketing.  Om een optimaal resultaat te behalen, managen de specialisten van SearchIQ je campagne voortdurend. Zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat de advertentiesystemen goed zijn ingesteld en goed onderhouden worden.