HostIQ Hosting

HostIQ

Bij WebIQ geloven we in solide hosting. Je hebt immers niks aan alle features van ons framework als je doelgroep je website niet kan bereiken. Daarom bieden we een breed scala hostingpakketten aan. Bij deze pakketten krijg je alle schijfruimte, dataverkeer en e-mailadressen die je nodig hebt, allemaal op basis van FUP (Fair Use Policy).

Cloud Hosting
Met grote partijen als Microsoft, Amazon, IBM en Rackspace die zich op Cloud Hosting storten is dit de toekomst van hosting. Het voordeel hiervan is dat je niet één fysieke machine tot je beschikking hebt, maar veel servers als het nodig is en weinig als het rustiger is.

We maken gebruik van Cloud Hosting van Exonet, de meest gerenommeerde partij op dit gebied. Dit Cloud Platform is gebaseerd op de beste combinatie van hardware en software die op de markt te verkrijgen is. De enterprise opslagsystemen van Exonet worden wereldwijd toegepast door duizenden bedrijven en hebben zich in de praktijk ruimschoots bewezen als stabiele en veilige systemen. De servers van Exonet zijn uitermate snel en kunnen gemakkelijk hoge pieken opvangen.

Datacenter
Wij maken gebruik van het datacentrum BIT in Ede. Deze datacenters beschikken over de meest moderne faciliteiten op het gebied van koeling, beveiliging en brandpreventie. Ze zijn minimaal gecertificeerd met ISO 27001 en VEB beveiligingsklasse 4. Daarnaast maken ze uitsluitend gebruik van groene stroom en passen ze veel andere milieuvriendelijke maatregelen toe.