NewsIQ E-mail marketing

NewsIQ

Binnen NewsIQ bieden we handige en overzichtelijke mogelijkheden voor het versturen van onder meer nieuwsbrieven en andere vormen van bulkcommunicatie, zoals bijvoorbeeld statusupdates voor je webshop. Het gemak van onze e-mail marketingdiensten vloeit voort uit de inzet van de beproefde Mailchimp en Mandrill services.

Wij stemmen de technische inrichting af op jouw specifieke wensen, omdat we werken met op maat gemaakte templates. Het werkt eenvoudig: jij geeft aan wat je belangrijk vindt in je nieuwsbrieven, en wij ontwerpen eenvoudig te bewerken nieuwsbrief-templates die je zelf per onderdeel kunt blijven veranderen. Hierdoor kun je via ons aan Mailchimp gekoppelde systeem met een paar simpele muisklikken steeds weer andere prikkelende nieuwsbrieven versturen. Ook kunnen we ervoor zorgen dat de nieuwsbrieven responsive zijn, zodat ze even sterk en duidelijk overkomen op een laptop als op een smartphone of tablet.

Een sterk punt van de gebruikte Mailchimp dienst is de mogelijkheid om je eigen doelgroep te analyseren. Door slimme weergave van een scala aan feedback en gebruikersgedrag wordt het eenvoudig om specifieke groepen klanten aan te schrijven, voor een efficiënte en doelgerichte benadering van precies die klantgroepen die je graag wilt bereiken.

Waar Mailchimp speciaal is bedoeld voor nieuwsbrieven, is Mandrill specifiek ontworpen voor statusmails met betrekking tot je eigen webshop. MailIQ integreert de Mandrill services in jouw persoonlijke custom webshop-pakket, zodat je statusupdates altijd onder de aandacht komen van de mensen die jij wilt bereiken. Net als Mailchimp houdt de Mandrill software allerlei gegevens bij van de benaderde klanten, waardoor e-marketing steeds doelgerichter, efficiënter een slagvaardiger wordt, zonder dat je er zelf technische kennis voor nodig hebt.