Diensten


WebIQ biedt een groot aantal ondersteunende diensten om het gebruik van je site of shop te optimaliseren. Denk aan zoekmachine optimalisatie, vormgeving, teksten en gedegen hosting.

DesignIQ

DesignIQ

Webdesign

“You never get a second chance to make a first impression!” Een overzichtelijk design met een professionele uitstraling is voor je site of shop van levensbelang. Naast onze eigen in-huis-webdesigner werken we samen met professionale reclamebureaus die als geen ander de visuele vertaling van je onderneming kunnen maken.


MailIQ

MailIQ

E-mail hosting

E-mailverkeer moet betrouwbaar, gemakkelijk en stabiel zijn. Met MailIQ richten we je mailplatform in op basis van Google Apps, een solide fundament voor zorgeloze communicatie, op basis van jouw wensen en expertise. Zo kun je vertrouwen op slim en gemakkelijk mailverkeer van professioneel niveau, op maat ingericht voor je eigen bedrijf. Naast betrouwbaar en stabiel mailverkeer biedt MailIQ opties voor agendabeheer, online back-ups en documentbewerking.


HostIQ

HostIQ

Hosting

Bij WebIQ geloven we in solide hosting. Je hebt immers niks aan alle features van ons framework als je doelgroep je website niet kan bereiken. Daarom bieden we een breed scala hostingpakketten aan. Bij deze pakketten krijg je alle schijfruimte, dataverkeer en e-mailadressen die je nodig hebt, allemaal op basis van FUP (Fair Use Policy).


FeedIQ

FeedIQ

Feed marketing

Met FeedIQ maak je van je webshop een echte spin in het web. Via verschillende kanalen of feeds worden je producten en bijbehorende prijsindicaties automatisch doorgezet naar drukbezochte commerciële platforms, zoals bijvoorbeeld Google shopping, Bol.com, Amazon of Beslist . Zo kun je zonder omkijken je producten aan de man brengen via de succesvolle marketingstrategieën van de grote spelers op e-commerce gebied.


SearchIQ

SearchIQ

Zoekmachine marketing

Laat je door WebIQ je website ontwikkelen, dan wordt er tijdens de ontwikkeling al rekening gehouden met zoekmachine optimalisatie. Zo scoort je website direct al redelijk in de zoekmachines. Wil je meer dan redelijk scoren? Dan starten we samen met onze zoekmachine specialisten van SearchIQ een apart traject met je op om je site optimaal vindbaar te maken.


NewsIQ

NewsIQ

E-mail marketing

WebIQ levert solide en betrouwbare tools voor het maken en versturen van nieuwsbrieven, voor effectieve e-mail marketing. Nieuwsbrieven en andere vormen van bulkcommunicatie zijn een ideale manier om je klanten en prospects bij je bedrijf te blijven betrekken. NewsIQ neemt jou de zorg rond de technische details uit handen. Zo kun jij je blijven richten op de inhoud, terwijl wij de technologie afstemmen op wat jij belangrijk vindt.


StockIQ

StockIQ

Ewarehousing

Een webwinkel is meer dan alleen het presenteren van je producten. De producten moeten na bestelling op een goede en snelle manier naar je klanten worden verzonden. E-warehousing speelt daarin een belangrijke rol. Je kunt dan het volledige logistieke traject en de fysieke afhandeling van een order uitbesteden.


PhotoIQ

PhotoIQ

Productfotografie

Treffende en overtuigende productfotografie is essentieel voor e-commerce. Klanten gaan af op de beelden op hun scherm, dus moeten die beelden hoogwaardig en professioneel worden neergezet. Zeker voor fashion e-commerce is PhotoIQ de perfecte dienst: styleshoots, flat-fotografie, torsofotografie en vrijstaande cut-outs worden verzorgd door een vakfotograaf en het Styleshoots systeem.


TextIQ

TextIQ

Tekstschrijvers

Heldere, correcte en prettig leesbare teksten zijn van belang voor een professionele uitstraling van je site. We kunnen je de webredactie uit handen nemen en krachtige teksten schrijven die bijdragen aan de vindbaarheid door zoekmachines (SEO) en die aansluiten bij je doelgroep.